LasseMajas Detektivbyrå behöver din hjälp med att lösa kluriga mysterium. Med deckarpaddan som hjälpmedel undersöker varje grupp Deckarhusets olika rum för att samla ledtrådar och bevis. Totalt finns det sju rum att besöka per mysterium. Dessutom får du prata med polismästaren genom ett videosamtal och så kanske det dyker upp en och annan överraskning på vägen mot att ta fast de skyldiga.

Campingmysteriet

Bröderna Bacons husvagn vinglar, polismästaren behöver hjälp under en fisketur och vid Ivy Roos tält gäller det att hitta rätt stjärntecken. I Campingmysteriet händer massor av mystiska saker som din deckargrupp måste samarbeta kring. Vem är det egentligen som saboterar för campingägare Gunnarsson?

Tågmysteriet

Dressinen måste pumpas fram hela vägen till Valleby, en hjälteinsats behövs vid ett tågstopp och i restaurangvagnen skjuts det köttbullar. I Tågmysteriet gäller det att kombinera styrka med listigt samarbete. Och mycket annat, förstås. Det går nämligen en tjuv lös på tågstationen!

Slottsmysteriet

Hjälp en Vallebybo i nöd, para ihop vem på slottet som är släkt med vem och agera snabbt när det plötsligt blir strömavbrott. Vem är det som vill förstöra inför den stundande chokladprovningen? I Slottsmysteriet samarbetar din deckargrupp för att tillsammans rädda festligheterna på slottet.

LasseMajas Deckarhus
Tunnbindaregatan 6
582 46 Linköping