Köp biljetter

Köp din gruppbiljett till något av våra spännande mysterier

Köp biljetter

Köp din gruppbiljett till något av våra spännande mysterier

Det har blivit jullov i Valleby och Deckarhuset har förvandlats till en gnistrande vinterstad. Stämningen är god, men bakom julgranarna gömmer sig givetvis en skurk eller två. Jullovsmysteriet behöver nå en lösning och Deckarhuset behöver din hjälp. För att lösa uppgiften behövs uthållighet och ett bra sifferminne, klarar du av att lösa mysteriet?

Jullovsmysteriet

Jullovsmysteriet pågår 21 dec-7 jan. Ingen bokning krävs, drop-in sker under Deckarhusets öppettider (9:00-18:30) och ni kan börja lösa mysterium med en gång. Kostnaden för Jullovsmysteriet är 100kr/barn. När ni betalat får ni en kodnyckel som ni har användning av för att lösa mysteriet. I priset ingår också pyssel och ett hemligt uppdrag.

Runes rimstuga

Vilket är det bästa julrimmet till tekannan som Rune har gett Prästen i julklapp?
Tävla och vinn en gruppbiljett till Deckarhuset.

Både innan och efter jul

Med start den 21 december kommer Jullov på Deckarhuset att pågå hela tiden till den 7 januari. Så passa på att komma hit och besök oss!

Ge en julklapp till någon du inte känner

Sprid julglädje med presenter från Lasse och Maja! Genom Östergötlands Stadsmission kan du nu skänka en present med LasseMaja-tema. Du köper presenten på Deckarhuset, slår in den fint och lämnar den under granen som finns på café Panini & Bernard. Efter jul tar våra stjärndetektiver med sig presenterna till Stadsmissionen där de går till behövande. Tack för att du hjälper Lasse och Maja att sprida julglädje!

LasseMajas Deckarhus
Tunnbindaregatan 6
582 46 Linköping